Saturday, February 26, 2011

Del Dr. Anthony Lawson

Miércoles, 26 de mayo 2010
Del Dr. Anthony Lawson
De: Dr. Anthony Lwason
Enviado el: Mié, 26 de mayo 2010 05:56:37
Asunto: Desde el Dr. Anthony Lawson

Vбћenн pr (бtelй,


Jak sí Dnes mбte un Rodina vaљe? Doufбm, ћe dobr (e, jб jsem Dr. Anthony Lawson, z Haledon, Noroeste Londэne v (, Tady v Anglii. Yo prбce pro NatWest Bank Corporation v Londэne (. Vбm Pнљi z mй kancelбr (bude e, kterб mнt pr obrovskэ (нnos pro nбs oba. Odde V mйm (lenн, je vedoucн katedry ъc (tu (Londres Krajskэ ъr (anuncio, zjistil jsem, opuљte (nй c (бstku Ј 20.000,000 libras esterlinas (Dvacet milionu Britu * *
Libry љterlinku *) v ъc (tu, kterэ PATR (jednomu k н naљich zahranic z (* zбkaznнku nнch, Pozdnн Sr. John Shumejda, OBC americkэ (a, pr bohuћel kterэ (iљel o ћivot pr (neљte leteckйm i (stн lednu v 2002.For 4.ledna vнce informacн navљtivte: http://news .bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/1742404.stm k. Volba Vбs kontaktovat sí vzbudila geografickй z povahy, kde ћijete, obzvlбљte Vzhledem ( povaze transakce citlivй uno ve * du (rnost ZDE. Nynн nбљ bankovnн c bylo (ekбnн na na (z kterэ pr (pr нbuznэch (aћ k tvrzenн-ijde, ale nikdo nemб de (latitud, ћe. Osobne (Byl neъspe jsem (љnэ pr (i rozmist (pr ovбnн (нbuznэm dobu PO 2 que, usilovat mбm o vбљ vбm k souhlas jako dalљн pr (нbuznэ / pr Bude (нjemce zemr na (elйho tak, vэte ћe (ћek z (tu ocene n (na ъc tohoto (Ј 20,000,000.00 GBP) milionu dvaceti * liberalización britskэch Euro mu * ћe bэt vyplacena vбs na. Para bude vyplacena, nebo te v sdнlenб (chto procentual, el 60% pro me (un 40% vбs na.

zajiљte Mбm (nй veљkerй nezbytnй dokumenty prбvnн, bэt kterй mohou k pouћity zбlohovбnн toto tvrzenн JSME tvorby. Vљechno, potr co (ebujete, je vyplnit en vaљe jmйna dokumenty na un legalizovat a dokбzat u Soudu, jste ZDE jako oprбvne (nэ pr ( нjemce. Vљechny Ћбdбm nynн UPR vaљe je (нmnб Co-Operace, du * ve (rnosti un fideicomiso umoћnit Véase nбs (t tuto transakci prostr (ednictvнm. zaruc vбm Jб (que, a ћe bude popraven za legitimnн uspor (бdбnн, bude kterй vбs chrбnit z jakйhokoli law.Please poruљenн, nбsledujнcн poskytnout mi: mбme pokud 7 dnн na spuљte (nн pomocн Para je Velmi PROSНM URGENTE..

1. Vaљe celй jmйno.
2. Svй narozenн dato.
3. Vaљe mezinбrodnн pas nebo ID prбci.
4. Vaљe dirección de contacto completa.
5. Vaљe soukromй telefonnн.
6. Special Victims Unit * telefon mobilnн j & faxovй c (нslo.
7. Vaљe povolбnн.


S proљla metodickэ vyhledбvбnн, jsem rozhodl sí doufat kontaktovat Vбs, ћe tento najdou vбs
Nбvrh interesting.Please na Vaљe potvrzenн tйto zprбvy un uvedenнm Vaљeho zбjmu, vбm Budu poskytne informace bliћљн. Endeavor dejte mi has (de (rozhodnutн vaљe t, spнљe neћ drћet mí (c (ekб.


pozdravem S,

El Dr. Anthony Lawson

No comments:

Post a Comment